Toefl - Toefl Kursu Forum - Toeic - Ielts - Gmat - İngilizce - Almanca - İspanyolca - Rusça Toefl.gen.tr - Toefl Hakkinda Adan Zye Hersey abbasguclu.com.tr da Yayinlanan Güncel Egitim Haberleri Just English Tarafindan Ingilizce Olarak Güncellenmektedir.
Duyurular: Hoş Geldiniz ;
Üye kayıtları bir süreliğine aktivasyon onaylı yapılabilecektir.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 05, 2010, 06:59:20 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Anket
Soru: İstanbulu En İyi İngilizce Kurslarını Seçiyoruz.
EF - 1 (7.7%)
WSI - 1 (7.7%)
Just English - 4 (30.8%)
Dialouge - 1 (7.7%)
English Time - 0 (0%)
Discoverist - 0 (0%)
Müsem - 1 (7.7%)
İLM - 1 (7.7%)
Oxford House College - 1 (7.7%)
British English - 0 (0%)
Dilko - 1 (7.7%)
AKD - 0 (0%)
Gökdil - 0 (0%)
Berlitz - 1 (7.7%)
Kent English - 0 (0%)
Diğer - 1 (7.7%)
Toplam oy: 13

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İstanbulun En İyi İngilizce Kursları?  (Okunma Sayısı 5283 defa)
VOLKAN
Administrator
Elementary

Karizma Puanı: 9

« : Temmuz 20, 2009, 09:26:49 ÖS »

Aklıma Daha Gelmedi Varsa Ekleyelim:) Lütfen Fikir Olması Açısından Tıklayın:)

Toefl - Toefl Kursu Forum - Toeic - Ielts - Gmat - İngilizce - Almanca - İspanyolca - Rusça
« : Temmuz 20, 2009, 09:26:49 ÖS »

Ece
Starter
*

Karizma Puanı: 2

« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2009, 05:35:08 ÖS »

Bence zaten Just ama başka kurslarda eğitim alanlarda fikrini belirtmeli...
« Son Düzenleme: Eylül 05, 2009, 12:33:42 ÖÖ Gönderen: VOLKAN » Logged
Toefl - Toefl Kursu Forum - Toeic - Ielts - Gmat - İngilizce - Almanca - İspanyolca - Rusça
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2009, 05:35:08 ÖS »

lednart
Starter
*

Karizma Puanı: 0

« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2010, 05:13:50 ÖS »

kesinlikle Wall Sreet Institute!!!!
yaklaşık 6 aydır Wall Street öğrencisiyim ve çok memnunum. wall street'ten önce birçok kursa kaydoldum ve hiçbir verim alamadım. kursların sadece para tuzağı olduğunu düşünmeye başlarken son kez şansımı wall street'te denedim ve verdiğim paranın her bir kuruşunu hakediyorlar. Çok farklı bir eğitim sistemleri var. İngilizceyi okuyarak, yazarak, görerek, dinleyerek ve en önemlisi de KONUŞARAK öğretiyorlar. Pratik yapma olanağınız bol. İngilizceyi öğrenmenin en önemli koşulu dili hayatınıza sokmaktır. Ben Wall Street'le bunu başardım. Diğer kursların aksine bütün bilgileri hemen üst üste kafana yığmıyorlar. Daha yavaş ve sindirerek öğreniyorsunuz ingilizceyi. Yani 3 gün sonra kurs bittiğinde bilgiler de gitmiyor. Anlayarak öğrendiğiniz için bilgiler kalıcı oluyor. Ben çok memnunm ve herkese de tavsiye ederim. İnternet sitesinden de bilgi edinebilirsininz.

www.wsi.com.tr
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2010, 05:13:50 ÖS »

ccankir
Starter
*

« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2010, 02:08:26 ÖS »

Bende Wall Street'i tavsiye ederim. yaklaşık 5 aydır eğitim alıyorum. kullandıkları sistem bilimsel olarak test edilmiş bir sistem. ingilizceyi konuşarak öğretiyorlar ve öğrendikleriniz kalıcı oluyor. ilk günden itibaren ingilizce konuşturuluyorsunuz seviyeniz ne olursa. çok sıcak ve keyifli bir ortamı var. yapmanız gereken tek şey size tavsiye edilen prrogramı uygulamak. ben oldukça memnunum size de tavsiye ederim.
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2010, 02:08:26 ÖS »

maya
Starter
*

« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2010, 02:14:18 ÖS »

Ben İngilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum. British Side ve Amerikan Kültür arasında kaldım. Başka önerisi veya yorumu olan varsa sevinirim.
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2010, 02:14:18 ÖS »

tlgtck
Starter
*

« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2010, 04:32:26 ÖS »

Selam,
Ben adına İngilizce kursu denen,en ünlülerden  holdingleşmiş bir mekanı mahkemeye verdim ve kalan kurumun parasını aldım...

Belediyenin İsmek'i var,Beginner için.Ücretsiz..Süper hocalar gelebilir,yakalamaya çalışın..
Taksim-Oxford House College deneme dersleri var,katılın,ögrencilerle konuşun. Sözleşme denen boş kagıda imza atmayın. Sözleşme denen boş kagıdı imzaladıktan sonra İngilizce kursları suratınıza bakmaz hatta sizi kovar..Sözleşmeye alacagınız hizmetin kalitesine dair,kurların açılması gibi maddeler koydurun..
British Side olabilir ama o da zamanında el degiştirmiş..
Şu ansa yine bir diger İngilzce kursuna gidiyorum. Kadıköy Dilko ama verim sıfır gibi..
Özel İngilizce kursları denince mi: Topunun Allah belasını versin..
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2010, 04:32:26 ÖS »

ahmetcan35
Starter
*

« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2010, 11:02:53 ÖÖ »

Maksimum Akademi Elex ile İstanbul ve izmir de çok kaliteli bir ingilizce kursu veriyor.İngilizceyi konuşmak isteyenler, mutlaka uğraması gerek. Maksimum Akademi
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2010, 11:02:53 ÖÖ »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss