Toefl - Toefl Kursu Forum - Toeic - Ielts - Gmat - İngilizce - Almanca - İspanyolca - Rusça Toefl.gen.tr - Toefl Hakkinda Adan Zye Hersey abbasguclu.com.tr da Yayinlanan Güncel Egitim Haberleri Just English Tarafindan Ingilizce Olarak Güncellenmektedir.
Duyurular: Hoş Geldiniz ;
Üye kayıtları bir süreliğine aktivasyon onaylı yapılabilecektir.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 10, 2010, 01:46:21 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KPDS'YE HAZIRLIK SÜRECİ  (Okunma Sayısı 1770 defa)
müco
Starter
*

Karizma Puanı: 1

« : Ocak 06, 2010, 06:25:53 ÖS »

Değerli dostlar,
KPDS sınavına hazırlık sürecinde zorlananlar varsa bu konuda yardımcı olabilirim.Saygılarımla!
Toefl - Toefl Kursu Forum - Toeic - Ielts - Gmat - İngilizce - Almanca - İspanyolca - Rusça
« : Ocak 06, 2010, 06:25:53 ÖS »

mehmetengin
Administrator
Advanced

Karizma Puanı: 52

« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2010, 09:34:32 ÖS »

kpds ye nasıl hazırlandığın ve hangi kaynakları kullandığın ile ilgili bilgi verebilirsen sınava girecek arkadaşlara yardımcı olur Göz kırpan
teşekkürler

Toefl - Toefl Kursu Forum - Toeic - Ielts - Gmat - İngilizce - Almanca - İspanyolca - Rusça
« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2010, 09:34:32 ÖS »

müco
Starter
*

Karizma Puanı: 1

« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2010, 12:09:14 ÖÖ »

İyi bir not almak isteyen arkadaşlar en az 3-4 ayını gözden çıkarmalılar.Piyasada bu konuda yazılmış onlarca test ve çalışma kitabı mevcut.Ancak bir çoğu sadece para tuzağı, hiç bir işe yaramaz.Rıdvan Gürbüz'e ait çözümlü sorular kitabı bence almaya değer.Bir de www.kpds.org sitesindeki hazırlık kitapları.
Tüm bunlar tabiiki yeterli değil.Sürekli okumak gerek.Ben bu yüzden economist dergisine abone oldum, ve kelime kartlarım var(kendi hazırladığım).Notum 88(Kpds 2009 kasım).Ama sınav günü çok rahatsızdım, sırf bu yüzden 3-4 netaağı aldım.
Sınav soruları ile ilgili test teknikleride sınav notunuzu büyük oranda etkiliyor.
« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2010, 12:09:14 ÖÖ »

barkan
Elementary
**

Karizma Puanı: 10

« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2010, 01:09:22 ÖS »

ben de bu hafta sonu kpds ye girecem. rıdvan gürbüz suat gürcanın ın 2005-2009 çıkmış soruların çözümlü analizi kitabına bakıyorum. oldukça faydalı olacak gibi. en azından sınav formatı hakkında bilgi sahibi olup sorulara nasıl yaklaşılması açısından yardımcı oluyor Göz kırpan
« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2010, 01:09:22 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss