Merhaba arkadaşlar 17 aralıkta toefl ibt sınavına girdim ama hala sonuc belgem elime ulaşmadı,yüksek lisans başvurusu icin yurtdısında bir üniversiteye de gönderdim ama gidip gitmediğinden nasıl emin oluruz onu da bilmiyorum.1 marttan en fazla 1 hafta önce elime ulaşması gerekiyor,bunun için biraz daha mı beklemeliyim,yoksa irtibata mı geçmeliyim?

Merhaba, değişiklik var mı? Ben de 18 Aralık'ta sınava girdim fakat benimki de henüz gelmedi. Çevreme sordum, 6 haftadan uzun sürmesi pek normal değilmiş. TOEFLSUPPORT4TURKEY@ets.org adresine sınava girdikten 5 hafta sonra mail attım. 2 Ocak'ta postaya verildiğini ve 4-6 hafta içinde geleceğini söylediler. 6 hafta dolunca tekrar mail attım. Belgem hala gelmedi, Türkiye'ye ulaşmasının bu kadar sürmesi normal değil gibi bir şeyler yazdım. Acil yeni belge göndermelerini talep ettim. Cevap geldi, 3 iş günü içinde yollayacaklarmış. Bence siz de hemen mail atın. Ama ikimizinki de hala gelmediyse genel bir gecikme olabilir. Belgeniz gelirse beni de bilgilendirin, ona göre takip edeyim ben de.

benimki geldi evet bir kaç gün önce,kardan olduğunu düşündüm ben de ama bilmiyorum sizinkinin de gelmesi gerekir sanırım bu hafta.

4-6 haftayı geçmesi pek normal bir sonuç değildir aslında... ve genelde bu kadar uzun sürünce genelde postada kaybolduğu düşünülürbu süreye rağmen gelmiş olması güzel
amelie umarım seninkide ulaşmıştır
![]()

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konuyu Paylaşın !