Kedi Nasıl Sevilir?

Kediler herkesin sevmek istediği canlılardan biridir. Sokaklarda görülen kediler pek çok kişi tarafından sevilebiliyor. Kediler kendilerine göre biraz daha hassas canlılardır. Her noktasından sevilmekten hoşlanmıyor. Bireyler kedilerin neresinden sevilmesi konusunda araştırmalar yapabiliyor. Kediler çok nazik canlılar olması nedeniyle, kendilerini detaylı olarak sevdirmek istemez.


İki kulak aralarının sevilmesinden ve çene bölgesinden sevilmeyi çok severler. Kedilere yaklaşırken kuyruk bölgesinden uzak durmak gerekir. Sırt bölgesini de çok sevdiren canlılar değildir. Kafa bölgesi, en sevdikleri bölgelerdir.

Kediler Neresinin Sevilmesinden Hoşlanmaz?



Kedileri severken çok yavaş hareket etmek gerekiyor. Çabuk korkan canlılar olması nedeniyle, el hareketlerinin yavaş olması gerekir. Kedilerin sevilmekten hoşlanmadığı birçok bölge bulunuyor. Kedilerin kuyruk bölgesi, dokunulmasına izin vermediği bölgelerdir. Kedi severken kuyruk bölgesine yaklaşmamak gerekir. Kedilerin her ne kadar çok fazla cinsi olsa da, sırt bölgesi de sevmedikleri bölgeler arasında yer alan bir bölgedir.