Diğer Hizmetlerimiz: ingilizce Kursu |  Toefl Kursu |  Toefl Kursu |  Toefl Kursu |  Yds Kursu |  Toefl |  izmir ingilizce kursu
Rusça Kursu |   Bursa ingilizce Kursu |  ispanyolca Kursu |  ielts Kursu |  Toeic Kursu |  Proficiency Kursu |  Gmat Kursu


İngilizce Kursu
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

  1. #1
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    1- Choose the word or set of words that, when inserted in the sentence, best fits the meaning of the sentence as a whole.

    His inclination to succumb to flattery made him ------- to the ------- of people who wished to take advantage of him.

    A. immune . . predilection
    B. prejudicial . . intentions
    C. susceptible . . cajolery
    D. resistant . . blandishments
    E. amenable . . rejection

    Alıntı: Collegeboard

    Answer: "C"

    * Here's Why:

    The man in the sentence is “susceptible” to flattery. Because of this “inclination,” he is an easy target for people who use “cajolery” (flattery) to get what they want.
    * Difficulty: Hard
    * Question Type: Sentence Completions
    (Critical Reading)

  2. #2
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    The following sentence contains either a single error or no error at all. If the sentence contains an error, select the one underlined part that must be changed to make the sentence correct. If the sentence contains no error, select choice E.

    Formerly called manacles or shackles, handcuffs
    A
    consist of two metal rings joined by a short chain;
    B C
    once fastened shut, it requires a key to open.
    D
    No error
    E

    A. (A)
    B. (B)
    C. (C)
    D. (D)
    E. (E)

    Alıntı: Collegeboard

    Correct Answer: D

    * Here's Why:

    The error in this sentence occurs at (D), where there is illogical pronoun reference. There is nothing in the sentence to which the singular pronoun “it” can logically refer. The plural pronoun “they” is needed to refer to the plural noun “handcuffs.”

  3. #3
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    3- Read the following SAT test question, then click on a button to select your answer.

    If N · 5 over 14 = 5 over 14 · 7 over 9 , then N =

    A. click to choose answer A 7 over 9
    B. click to choose answer B 9 over 7
    C. click to choose answer C 5
    D. click to choose answer D 7
    E. click to choose answer E 14

    Alıntı: Collegeboard

    Answer Key: "A"

    * Here's Why:

    If N · 5 over 14 = 5 over 14 · 7 over 9, then by the commutative property of multiplication, N · 5 over 14 = 7 over 9 · 5 over 14. Multiplying each side of the latter equation by 14 over 5 gives N · 1 = 7 over 9 · 1, so N = 7 over 9.
    * Difficulty: Easy
    * Question Type: Standard Multiple Choice
    (Mathematics)

  4. #4
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    4- Choose the word or set of words that, when inserted in the sentence, best fits the meaning of the sentence as a whole.

    Although the acreage involved in a national boundary dispute may seem insignificant, even the slightest ------- in a country's alleged border appears ------- to that nation, a threat to its security.

    A. inconsistency . . felicitous
    B. variation . . trivial
    C. rigidity . . traumatic
    D. change . . favorable
    E. breach . . ominous


    Correct Answer: E

    * Here's Why:

    While “ominous” comes closest to conveying threat, “traumatic” makes some sense; only “breach,” however, fits logically in the first blank.
    * Difficulty: Medium
    * Question Type: Sentence Completions
    (Critical Reading)


  5. #5
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    5- Part of the following sentence is underlined; beneath the sentence are five ways of phrasing the underlined material. Select the option that produces the best sentence. If you think the original phrasing produces a better sentence than any of the alternatives, select choice A.

    At the airline, their pilots were angry with the prospect of seeing their pension plans replaced with less generous versions, vowed to use legal means to fight such a move.

    A. At the airline, their pilots were angry with
    B. The airline’s pilots had anger because of
    C. Pilots at the airline, angered at
    D. It angered pilots at the airline,
    E. Their pilots, angry at the airline for

    Correct Answer: C

    * Here's Why:

    Choice (C) is correct. It avoids the error of the original by removing the unnecessary pronoun “their” and by using concise phrasing to indicate that the pilots were the ones who “vowed to use legal means to fight such a move.”
    * Question Type: Improving Sentences
    (Writing)


  6. #6
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    6-Choose the word or set of words that, when inserted in the sentence, best fits the meaning of the sentence as a whole.

    Refuting the claim that the surest way to reduce anger is to express it, the author asserts that ------- anger can actually increase its ------- .

    A. denying . . impact
    B. understanding . . importance
    C. overcoming . . likelihood
    D. venting . . intensity
    E. voicing . . benefits


    Correct Answer: D

    * Here's Why:

    Since the author denies that expressing anger is a way to lessen it, the author probably believes that expressing anger increases it. The only choice that fits is “venting . . intensity”
    * Difficulty: Medium
    * Question Type: Sentence Completions
    (Critical Reading)


  7. #7
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    7-The following sentence contains either a single error or no error at all. If the sentence contains an error, select the one underlined part that must be changed to make the sentence correct. If the sentence contains no error, select choice E.

    Larger in area than Europe, the icy
    A B
    continent surrounds the South Pole
    C
    is called Antarctica. No error
    D E

    A. (A)
    B. (B)
    C. (C)
    D. (D)
    E. (E)



    Correct Answer: C

    * Here's Why:

    The error in this sentence occurs at (C), where there is a missing relative pronoun. The relative pronoun “that” should be used (“that surrounds”) to introduce the information about “the icy continent.”
    * Question Type: Identifying Sentence Errors
    (Writing)


  8. #8
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    8-Read the following SAT test question, then click on a button to select your answer.

    figure

    Note: Figure not drawn to scale.

    In the figure above, the length of AB is 2x and the length of BC is 3x. If a point is chosen at random from AC, what is the probability that the point will lie on BC?

    A. two over five
    B. one over two
    C. three over five
    D. two over three
    E. five over six


    Correct Answer: C

    * Here's Why:

    The probability that a point chosen from AC will lie on BC is the ratio of the length of BC to the length of AC. The length of AB is 2x and the length of BC is 3x, so the length of AC is 5x. Therefore, the ratio of the length of BC to the length of AC is three x over five x = three over five.
    * Difficulty: Medium
    * Question Type: Standard Multiple Choice
    (Mathematics)

  9. #9
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    9- Choose the word or set of words that, when inserted in the sentence, best fits the meaning of the sentence as a whole.

    Ignoring the growing accusations of ------- , Governor Anderson appointed yet another of his personal friends to a well-compensated government position.

    A. propriety
    B. indolence
    C. cronyism
    D. sensationalism
    E. nepotism


    Correct Answer: C

    * Here's Why:

    Choice (C) is correct. Governor Anderson’s appointment of a personal friend would be considered another instance of the “cronyism,” or favoritism toward personal friends, of which he had been previously accused.
    * Question Type: Sentence Completions
    (Critical Reading)

  10. #10
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    10- Part of the following sentence is underlined; beneath the sentence are five ways of phrasing the underlined material. Select the option that produces the best sentence. If you think the original phrasing produces a better sentence than any of the alternatives, select choice A.

    Upon its completion in May 1883, the Brooklyn Bridge, a steel suspension bridge linking Brooklyn to Manhattan as the longest bridge in the world.

    A. to Manhattan as
    B. to Manhattan, and was
    C. and Manhattan, was
    D. with Manhattan, it was
    E. with Manhattan, as it was


    Correct Answer: C

    * Here's Why:

    Choice (C) is correct. It avoids the sentence fragment error of the original by providing a main verb, “was,” for the subject of the sentence, “the Brooklyn Bridge.”
    * Question Type: Improving Sentences
    (Writing)

  11. #11
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    11- Read the following SAT test question, then click on a button to select your answer.

    First, 3 is subtracted from x and the square root of the difference is taken. Then, 5 is added to the result, giving a final result of 9. What is the value of x?

    A. 3
    B. 4
    C. 5
    D. 16
    E. 19



    Correct Answer: E

    * Here's Why:

    When 3 is subtracted from x, the result is x – 3. The square root of this difference is square root of x minus 3. When 5 is added to square root of x minus 3, the final result is 9. This can be written as square root of x minus 3 + 5 = 9. Subtracting 5 from both sides gives the equation square root of x minus 3 = 4. Squaring both sides of this equation gives x – 3 = 16, or x = 19.
    * Difficulty: Medium
    * Question Type: Standard Multiple Choice
    (Mathematics)





  12. #12
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    12- Choose the word or set of words that, when inserted in the sentence, best fits the meaning of the sentence as a whole.

    The store manager was ------- when sales dropped for the third year in a row; that was why she ------- our department for its lack of effort.

    A. indolent . . intimidated
    B. indignant . . upbraided
    C. insolent . . exonerated
    D. indulgent . . castigated
    E. intolerant . . condoned



    Correct Answer: B

    * Here's Why:

    The first missing term must characterize the manager’s response to a drop in sales that shes sees as a result of her department’s “lack of effort.” It is logical to conclude that the store manager “upbraided,” or scolded, her employees out of indignance, or righteous anger.
    * Difficulty: Medium
    * Question Type: Sentence Completions
    (Critical Reading)



  13. #13
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    13- The following sentence contains either a single error or no error at all. If the sentence contains an error, select the one underlined part that must be changed to make the sentence correct. If the sentence contains no error, select choice E.

    Cola nuts are the caffeine-rich nuts of Cola auminata

    and Cola nitida, evergreen forest trees that are

    native to tropical West Africa and that are a member
    A B
    of the same botanical family as cocas. No error
    C D E

    A. (A)
    B. (B)
    C. (C)
    D. (D)
    E. (E)





    Correct Answer: B

    * Here's Why:

    The error in this sentence occurs at (B), where there is noun-noun disagreement. The singular “a member” does not agree with the plural “trees.”
    * Question Type: Identifying Sentence Errors
    (Writing)


  14. #14
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    14- Part of the following sentence is underlined; beneath the sentence are five ways of phrasing the underlined material. Select the option that produces the best sentence. If you think the original phrasing produces a better sentence than any of the alternatives, select choice A.

    The gong, believed to have originated in Western Asia, reached China in the sixth century, where it continues to be used for a wide range of purposes, including as a military signal, a rhythmic accompaniment for vocal performance, and a ritual instrument.

    A. including as
    B. which include
    C. which includes
    D. including
    E. they include as



    Correct Answer: A

    * Here's Why:

    Choice (A) is correct. It avoids the errors of the other options by correctly using the preposition “as” to introduce the “wide range of purposes” for which the gong is used.
    * Question Type: Improving Sentences
    (Writing)

  15. #15
    Administrator Array
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1,109
    Rep Puanı
    10

    Ynt: Sat Sınavı Örnek Sınav Soruları

    15-Read the following SAT test question, then click on a button to select your answer.

    If x + y = 3 and x – y = 5, then x2 – y2 =

    A. 4
    B. 8
    C. 15
    D. 16
    E. 64




    Correct Answer: C

    * Here's Why:

    Recall that x2 – y2 can be factored as (x + y)(x – y). Since x + y = 3 and x – y = 5, their product, x2 – y2, is (3)(5), or 15.

    Another method of solution is to solve the two
    equations x + y = 3 and x – y = 5 simultaneously to get x = 4 and y = –1. Then x2 – y2 is 42 – (–1)2 = 16 – 1 = 15.
    * Difficulty: Medium
    * Question Type: Standard Multiple Choice
    (Mathematics)



Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

Benzer Konular

  1. İstanbul Üniversitesi Proficiency/Muafiyet Sınavı Soruları
    Konuyu Açan: blackaid, Forum: İstanbul Üniversitesi.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj : 07-03-2014, 12:46 PM
  2. 08 Temmuz 11 Toefl Sınav Ibt Soruları ve Tecrübeleriniz !!!
    Konuyu Açan: mehmetengin, Forum: TOEFL.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj : 08-25-2011, 12:16 PM
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 06-09-2011, 12:28 AM
  4. 18 Aralık 2010 Toefl Sınav Soruları
    Konuyu Açan: muludagg, Forum: TOEFL.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 12-18-2010, 08:48 PM
  5. Cevaplar: 5
    Son Mesaj : 04-09-2009, 01:36 PM

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68